Jai oooooooooo jai!!!

 

JAI OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JAI !!!

Als eerst wens ik iedereen een GELUKKIG NIEUWJAAR en dat dit een vruchtbaar jaar mag worden in goede gezondheid, vol geluk en behaalde doelen.

87D30C9C-28E2-4F4E-8073-CAD425F2B0AA
Zelf had ik al vóór 31 december doelen gesteld dus ben nu zo’n 2 weken bezig. Ben eerder begonnen aan mijn “goede voornemens “ omdat ik mij zelf uitdaag meer te DOEN en minder te zeggen. En ik “vergat” elk jaar weer wat mijn doelen waren.. Yup, niet serieus.

Hieronder kan je zien dat ik best actief ben geweest vorige week. De gegevens zijn van de activiteiten tracker op mijn mobiel.

C0846BEC-E21F-4F00-8663-499E3112A7E3

Maar jongens, jullie mogen mij best een virtual high five of schouder klopje geven. Het gaat tot nu toe best goed. Als ik alleen al naar vorige week kijk ben ik aardig actief bezig. Had als 1 van mijn doelen 2x in de week te wandelen en dat gaat goed. Ben trots op mezelf man.
Merk wel dat ik een extra stimulans nodig heb om gemotiveerd te blijven dus heb nu m‘n peeps opgetrommeld om met mij te wandelen.

Oke.. we zijn nog niet officieel wezen wandelen en ik weet dat dit meer op zeggen als doen lijkt maaaaaarrrrr Ik heb er alle vertrouwen in.

Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte zodat jullie kunnen lezen of ik een loser ben of winner begin te worden.

 

until the next one

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *