Mama was jarig🎉

HAPPY BIRTHDAY MOTHER!!!

In mijn eerste vlog van het jaar, tevens mijn tweede vlog in 2 jaar (don’t judge) doe ik het lekker rustig aan. Mijn mama was jarig en ik dacht mooi, goed moment om weer te vloggen. Ik praat veel dus je kan gelijk doorspoelen naar 3 minuten ofzo als je de actie wil zien . Anywho.. weet je dat ik vorig jaar zeker 5 keer vlogs heb opgenomen maar ze nooit heb geupload..

Kijk mijn ding is, ik wil wel iets laten zien dat leuk genoeg is om af te willen kijken. En vond die oudere vlogs zo niet interessant. Misschien denk ik er ook te veel bij na hoor maar ja. Had al in eerder posts geschreven dat dit het jaar van DOEN gaat zijn dus moest deze vlog zetten, of ik er nou blij mee was of niet hihi.

Maar lieve mensen abonneer op mijn YouTube kanaal, bekijk m’n vlog en laat me eerlijk weten wat je er van vond en je gaat sowieso lachen dus geef mij een duim omhoog😁👍🏾.

until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *