Zeg ook nee tegen jezelf!

 

Nee zeggen vind ik soms zo lastig!

Wie herkent zichzelf hierin? Neem nou vandaag. Ik voel me al een paar weken niet goed. Grieperig, verkouden etc. en weet dat ik rustig aan moet doen anders wordt het niet beter. Maar Jan zou Jan niet zijn als ze naar haar eigen advies zou luisteren..

Nu ben ik dus goed ziek, bijholte ontsteking met alle geweldige kwalen (drukkende hoofdpijn, kaakpijn en super verkouden). Dan zou je denken oke, nu ga je rustig aan doen maar nee ik zat al te stressen over hoe ik naar mijn afspraken van vandaag zou gaan. Opgestaan, gedoucht, mezelf helemaal ingesmeerd met vicks, 100x gaan stomen in de hoop dat ik weer goed zou kunnen ademen en paracetamol genomen. Nou als ik je zeg dat niks had geholpen en ik me naar 3 uur nog steeds zo beroerd voelde als toen ik opstond hahah. Plus ik had jeuk gekregen van die vicks ahaha.

Ik heb uitendelijk moeten doen wat ik het minst graag doe, nee zeggen.  Het lastige vond ik om nee te zeggen tegen mezelf. NEE, je gaat niet naar die afspraak. NEE, je gaat niet naar buiten. NEE, je gaat niet nu je huis opruimen. Het is niet dat ik die afspraken niet kon verschuiven maar ik wil gewoon alles doen en alle controle hebben wat natuurlijk onmogelijk is. Ondanks dat ik weet dat ik mijn rust moet pakken, blijf ik mezelf pushen tot mijn lichaam stop zegt.

Een hele slechte eigenschap..

Vanaf nu werk ik er aan dus voor nu chill ik met mijn kop thee en Netflix.

 

Until the next one..

xoxo

 

2 thoughts on “Zeg ook nee tegen jezelf!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *