Impulsiviteit zorgt wel eens voor ongemakken

Impulsief.. Ja dat ben ik vaak.

Neem nou mijn haar. Ik houuuuu van mijn kroeze haren! Het is zo veelzijdig en ik kan genieten van het bedenken van 1001 haarstijlen.

Mijn doel was jaren geleden om mijn haar langer te laten groeien als ik ooit had gedaan. Natuurlijk dacht ik niet aan de  ongemakken als kramp in je handen krijgen van vlechten/ twisten,  uren bezig zijn met uitkammen en dagen wachten tot mijn haar natuurlijk gedroogd (air dry) was. Toen ik het ook fysiek niet meer aankon begon ik zomaar veel te praten want heb pas 1.5 jaar na ik zei mijn haar te knippen ook echt gedaan 😀.

En toen begon de ellende ahaha. Ik had dus ff geen idee wat ik met mijn haar moest.. Het is nu een aantal maanden verder en het gaat gelukkig al beter maar door zo impulsief te handelen en niet na te denken over wat ik zou doen NA het knippen pfff.. Alleen ik doe zulke dingen. Dacht trouwens ook dat t minder werk zou zijn but i thought wrong..

Check de link hieronder dan kan je mn nieuwste video zien waarin ik mijn korte kroeze haren stijl. ⬇

https://youtu.be/vtebd-FtXZQ

Until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *