Liever krullen in kroeshaar..?

 

Voor zover ik het mij kan herinneren, heb ik kroeshaar nooit gehaat. Soms hoor ik mensen met kroeshaar vol afgunst over hun haar praten en hoe zij zouden willen dat zij met stijl of krullend haar geboren waren.

Dus geen haat voor mijn haar maar vroeg me wel af hoe het kwam dat mijn haar er zo anders uitzag en voelde. Echt onzeker erover worden kon eigenlijk niet omdat ik van mijn basisschool klasgenootjes hoorde dat ZIJ MIJN HAAR WILDEN HEBBEN! 

Dat heeft zeker geholpen om van blanke blonde meiden  te horen dat zij mijn haar geweldig vonden. Meestal is het omgekeerd.

Het (willen) veranderen van je haar of huid is iets wat al jaren gebeurt jammer genoeg. Er was een tijd dat ook ik stijl haar wou en mijn haar chemisch had laten behandelen. Heel stom achteraf want kroeshaar kan ook zonder die chemische troep stijl gemaakt worden. Ik ben nu bezig met er achter komen hoe ik mijn krullen kan defineren. Natuurlijk zonder chemische producten. Wil je weten hoe? Check dan mijn video.

 

Until the next one

💋💋💋

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *