Thick For The Summer

 

Eeuwig ben ik in strijd met mijn gewicht. Dan zou je misschien denken van:” oke Jan,  join the club” maar mijn strijd is iets anders.

Waar de gemiddede vrouw probeert af te vallen, probeer ik zo lang ik het mij kan herinneren aan te komen. En dit is echt serieus. Geen grapjes. Het leven is niet makkelijk als je probeert aan te komen en t niet lukt 😂.

Het willen aankomen was voeger meer cultuur gebonden. In de Surinaamse gemeenschap die ik ken en bij veel anderr donkere mensen, gaat t niet goed als je dun bent. Je moet stevig zijn want zo kan iedereen zien dat het goed met je gaat. Met die gedachte zat ik dus al op jonge leeftijd. ” Ik moet dik zijn!” Is echt stom als ik het teruglees want iedereen is anders. Ik heb een slank postuur en dat hoort gewoon bij mij. Toch heb ik het nog niet helemaal geaccepteerd en wil ik begonnen aan een nieuw dieet. Ik noem het Thick For The Summer. Ik wil gewoon een paar kilo extra. Vooral omdat ik aan een nieuwe behandeling voor mijn spierziekte ga beginnen en niet weet hoe en of ik het ga verdragen. Straks val ik af door die nieuwe drugs en blijft er helemaal niks van me over.

Een dieet starten dat is nog niet het grootste probleem. Maar wat eet iemand om dikker te worden? Voor jullie info, Ik eet bijna elke dag patat (of goudbruin zoals wij het noemen 😀). I know.. Niet gezond. Maar moet je na gaan als ik dus al zo vaak patat eet en nog niet aankom, wat moet ik dan? Vermoeiend.. Maar zie/hoor graag jullie tips om THICK te worden want alleen lukt het mij niet!

 

Until the next one…

💋💋💋

1 thought on “Thick For The Summer”

  1. Pingback: Hoe ben ik weer zo dun geworden? - ItsJanetsWorld

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *