Bang blijven of een sprong in het diepe wagen?

Ow boy..
Ik zit met iets.
Het klinkt zeker raar voor veel mensen maar ik voel aan alles dat ik op het moment niet doe wat ik hoor te doen.

Ik geloof er in dat wij mensen hier met een rede op aarde zijn. Ben inmiddels voor 95% zeker dat ik er ben om te adviseren en begeleiden.
Toch kan ik me er op de 1 of  andere manier niet toezetten.
Gek he ?!

Ik leid mezelf af met van alles en nog. Bijvoorbeeld door anderen mensen helpen hun leven te fixen , dingen doen waar ik geen passie voor heb maar me verplicht voel het te doen en nog meer andere rotzooi.
Ben mezelf al zat.

Durf nu wel te zeggen dat ik bang ben en ik daardoor veel ontwijk of niet afmaak. Bang om te falen. Bang om niet begrepen te worden door mijn naasten. Bang om egoistisch te zijn en voor het eerst in mijn leven 100% voor mezelf te kiezen. Ik ben bang dat mijn plannen niet uitpakken zoals ik wil en dat mij gaat demotiveren. Weetje hoe stom dit klinkt om bang voor een toekomst te zijn die je niet eens zelf volledig in de hand heb. Wat als ik zou horen dat dit mijn laatste 30 dagen  zouden zijn. Zou ik dan nog steeds bang zijn of er het beste van proberen te maken?

Wat ik weet is dat er iets moet veranderen. Het begint in mijn hoofd. Mijn mindset moet veranderen voordat ik andere resultaten kan verwachten. Heb op google gezocht naar van alles en kwam op mindfulness. Weet nog steeds niet precies wat het is but imma give it a try! Who’s here to change for the better with me?

Until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *