Blog 100!!!

Wie had dat gedacht? BLOG NUMMER 100!

Het is zo raar om een gevoel van ongeloof en trots tegelijk te ervaren. Janet die bang was om zich kwetsbaar op te stellen bij wie dan ook, schrijft nu over de meest kwetsbare situaties in haar leven en PUBLICEERT DIT ONLINE!

Super trots ben ik op mezelf en de waardering voor de mensen om me heen die mij onvoorwaardelijk steunen is niet in woorden uit te drukken.

Blog nummer 100 heeft mij aan het denken gezet. Ik wil meer mensen bereiken. Ik wil naam voor mezelf maken als schrijfster. De passie die ik heb voor het bedenken en ontwikkelen van een verhaal is enorm. Hier ga ik meer mee doen. Ik droom groots en het helpt niet dat ik ongeduldig ben. Ik zeg bijvoorbeeld ik ga een boek schrijven (nog steeds een bucketlist dingetje) en wil dan dat het boek binnen een dag af is. Yep, dat gaat waarschijnlijk niet werken..

Wat het beste is, is om een plan te bedenken. Stappen te volgen zodat ik mijn doel(en) kan behalen. Met trots mag ik al mededelen dat ik een gastblogger ga zijn op een website. Dit is een voor mij al een gigantische stap om van 1 tot misschien op een goeie dag 10 lezers per maand naar makkelijk schat ik zo’n 50-100 lezers per dag! Als dat geen vooruitgang is weet ik het ook niet!

Het doel is om te focussen. Normaal gesproken ben ik met m’n chaotische hoofd met van alles en nog wat bezig. Als ik zo serieus ben over het schrijven als ik zeg, moet ik me niet laten tegenhouden of laten afleiden maar recht op mijn doel af gaan. Al enige tijd wil ik een schrijfcursus volgen maar door gebrek aan financiën doe ik het steeds niet. Ik doe alsof ik niet van sparen heb gehoord.. Dus stap 1 is sparen voor een schrijf cursus en zodra het geld bij elkaar is gaan voordat ik vind dat het geld aan belangrijkere zaken besteed kan worden.

Na of tijdens de schrijf cursus ga ik toch echt beginnen aan dat boek dat ik ‘al jaren’ schrijf. Daarnaast blijf ik op itsjanetsworld bloggen en denk maandelijks bloggen als gastblogger.

Spannend! Heb zin in deze nieuwe avonturen!

Until the next one..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *