It’s the most wonderful time of the week..

Bedakiooooo bedaki! Happy holidays! Fijne feestdagen! Feliz navidad!

F0A138BC-098B-452B-B93F-5942C87B7EB7

Oh oh oh..
Kerstmis.
1 van de meest besproken tijd van het jaar.
Ik hou van kerst echt waar maar kon niet wachten om al die troep (lees versiering) op te ruimen vandaag.

Ken je het wanneer je iets in je hoofd heb van zo moet ‘t worden of zo gaat het er uit zien? Bij mij wordt het altijd 100% totaal wat anders. Weet ook niet altijd waar het aan ligt maar dit keer wel.

Oke dus had met de fam afgesproken dat we eerste kerstdag bij mij thuis zouden vieren. Mind you, m’n moeder heeft 9 kinderen, mijn huis is niet super groot en we hebben de partners + kids nog niet meegeteld.. Oke dus had bedacht ik maak 1 grote U-vormige tafel zodat iedereen plaats heeft. Maar Jan zou Jan niet zijn als ze niet eerst alle spullen ging halen (dus tafels en stoelen) voordat ze ging opmeten of alles überhaupt zou passen.

FAIL!

Oh my gosh ik raakte zo gefrustreerd toen ik mij weer herinnerde dat ik totaal geen inzicht heb.. Nu kan ik er om lachen maar toen niet. Maar long story short, uiteindelijk was het gelukt iedereen aan tafel te krijgen toen ik het idee van een perfecte U-vormige tafel kon loslaten. En waar ik natuurlijk ook rekening moest houden is dat iedereen moest passen cuz we (accept ya girl 🙋🏾🤦🏾‍♀️) THICK. Familie Zware Botten. Anywho.. Het was een gezellige dag en heb veel gelachen.

5880DECB-49DF-4CFF-87B3-88D791B48730

Hoop dat jullie dagen ook goed en gezellig waren met of zonder kerst viering.

until the next one

💋 💋 💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *