No New Friends

Vroeger dacht ik dat als je vrienden maakt je deze je hele leven houdt. Mennnn, HOW I WAS WRONG! πŸ˜†

De ellende begon al vrij vroeg. In de kleuterklas dacht ik mijn mattie for life te hebben gevonden. Wist ik veel dat zij jonger was en toen ik naar groep 3 ging zij niet met mij mee kon. Dat was slag 1 en best wel even moeilijk voor me hoor want was al niet het typ dat ECHT met veel mensen wou chillen. Niet dat ik je zou negeren als je met me zou praten maar meer van als jij niks zegt, zeg ik zeker niks.

Anywho.. inmiddels in groep 3 had ik een paar meiden gevonden waar ik het goed mee kon vinden. Had zelfs mijn eerste heilige communie met 2 van ze gedaan in groep 4. Maar niets kon mij voorbreiden om de volgende slag. Na 6 weken (tevens mijn eerste keer) in Suriname mijn vakantie te hebben gevierd, kwam ik vrolijk terug naar school om te zien dat zowat MIJN HELE KLAS veranderd was. Ik kon serieus de kinderen die ik kende van mijn oude klas op 1 (!) hand tellen.

Dat was voor mij de druppel. Ik had het me toen niet gerealiseerd maar vanaf dat moment had ik een β€˜NO NEW FRIENDS’ mentaliteit. Want voor mij was het elke keer zo dat op het moment dat ik me open stelde en nieuwe vrienden maakte, ik ze ook weer β€˜kwijt’ raakte. I know, that’s very dramatic maar zo dacht ik toen. En dat is iets waarop ik mezelf nog altijd betrap. Ik hou bepaalde afstand naar mensen omdat ik bang ben dat ze toch weg gaan. Moet dan wel heel eerlijk zijn en zeggen dat ik ook niet een hele goede vriend(in) ben. Mijn grootste flaw is dat ik moeilijk contact houdt. Ik kan je zo leuk en lief vinden en elke week aan je denken maar geen bericht sturen. Meest voorkomende reden:

– ik denk aan je maar het is al middernacht ofzo en zeg tegen mezelf oke ik app/ bel morgen wel.. eindstand, er zijn 5 jaar voorbij zonder dat ik een bericht heb gestuurd..

                           I know.. i gotta step my friend game up.

Maar hoe zit t met jullie? Ga je nog om met je oude schoolvrienden? En nee, fb of insta contact telt niet.. bedoel face-to-face contact. Ben benieuwd.

Until the next..

πŸ’‹ πŸ’‹ πŸ’‹

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *