Festival season

Veel mensen kijken er naar uit. Veel mensen sparen er voor. Ik heb het over het FESTIVAL SEIZOEN.

Bijna iedereen in mijn omgeving  gaat sowieso naar 1 festival. Andere noem ik ware “festival hoppers” en zijn bij ELK festival te vinden 😀.

Zelf merk ik als chronisch zieke dat ik niet bij elk festival kan zijn. Dat is op zich geen ramp maar eerlijk,  ik had er wel een tijd moeite mee. Hoe ik voorheen van s’ochtends vroeg tot midden in de nacht vrolijk en dansend aanwezig kon zijn, is het nu hopen en bidden dat ik mij de beruchte festival dag goed voel.

Zoals iedereen, weet ik natuurlijk niet hoe ik mij morgen ga voelen. Ik kan me in de vroege ochtenduren top fit voelen en rond 12 uur helemaal inkakken. Daarom zijn plannen maken zo lastig. Ik weet nooit wanneer de moeheid of spierzwakte toeslaat. Nu probeer ik het super rustig aan te doen als ik weet dat ik een belangrijke afspraak heb en dan nog heb ik vaak dagen nodig om bij te komen.. echt een oma.

Ondanks al die dingen besloot ik toch naar een reggea festival te gaan. Ik was met mijn broers en zussen en zij kennen mijn situatie als geen ander. Zij begrepen dat ik een survival pakket mee moest nemen om de dag door te komen. Zij begrijpen dat ik niet de hele dag kan staan of zitten en af en toe moet liggen. Zij zien wanneer het niet gaat en dwingen me mijn rust te pakken. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoeveel ik hun waardeer. I really enjoyed the festival because i knew they got me.

my family
💥THE SQUAD💥

Dit was mijn eerste en waarschijnlijk laatste festival van dit jaar 😀. Moest bijna een week bijkomen maar zou het zo over doen. Ook als je ziek bent moet je kunnen genieten, vergeet dat niet!

Until the next one

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published.