Family is Everything!

Familie is de basis.

Althans voor mij..

Mijn familie, en dan heb ik het over de mensen waar mee ik ben opgegroeid, zijn mijn alles. Ik kan mij geen leven, geen dag zonder hun voorstellen. Zij zijn de gene die de vrolijke, boze, verdrietige, moody, verbaal agressieve maar vooral gekke Jan kennen.

Mijn broers en zussen zijn mijn beste vrienden. Dat wil niet zeggen dat we het altijd kunnen vinden. Wil ze geregeld een ninja kick verkopen πŸ˜†. Maar ondanks alles weet ik dat ik op hun kan rekenen.

Ik zeg vaak ik heb geen vrienden. Daar bedoel ik mee dat ik naast mijn mensen geen buitenstaanders nodig heb. Niet dat ik nooit met andere mensen als mijn familie omga hahah maar zij zijn ALTIJD mijn eerste keus.

Ik vind het zo mooi om te zien hoe mijn familie groeit. Mijn ouderen broers en zussen zijn voorbeelden zoals ik hun zie met hun gezinnen. Zij maken mijn een trots tante ookal wil ik al hun kinderen soms een ninja kick geven.. it’s all lobi.

Die kleintjes groeien ook zo snel! Neem bijvoorbeeld mijn nichtjes a.k.a. mijn 2de en 3de dochters Dayara en Teyana. Types gevalletjes β€˜ik hoor alles maar luister niet’ hahaha. Hun moeder is de eigenares van The Place Of Beauty een all round schoonheidssalon n Haarlem. Zij zijn dan ook bekend met Make-up, nagels doen en noem maar op. Dit alles laten ze ook graag zien en ik ben daarin veelal een vrijwillige proefkonijn hahah. Zij drongen er ook op aan een video te maken waarin in wij (lees zij) make-up ginger doen. Check hieronder hoe dat is gegaan en abonneer ook gelijk als je er dan toch al bent.

Until the next one

πŸ’‹Β πŸ’‹Β πŸ’‹

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *