Miss Blackhair NL Verkiezing

 

Vroeger zag ik wel eens van die Miss verkiezingen op tv en dacht okรฉ. Vond ‘t niet per se wauw maar vond wel dat die dames er vaak mooi uit zagen.

Zag mezelf nooit als Miss ten eerste omdat al die verkiezingen die ik zag in Amerika waren ๐Ÿ˜‚ en ik zeker 97% blanke dames zag. Een Miss verkiezing leek niet iets voor donkere dames zoals ik.

Je kan je dan misschien mijn verwondering en lichte obsessie voorstellen toen ik vorig jaar op Facebook berichten zag over een Miss Black Hair Verkiezing. Ik zat serieus met tranen in mijn ogen toen ik ook door kreeg dat de verkiezing door donkere mensen (my peopleโœŠ๐Ÿพ) georganiseerd werd. Zoiets zag ik nooit! Een organisatie die de natuurlijke donkere vrouw op de voorgrond zette. Een groep prachtige en vooral krachtige dames die meededen aan een traject zoals nog nooit eerder getoond in NL. De trots die ik toen al voelde voor mijn donkere broeders en zusters is onbeschrijflijk!

Jammer genoeg was ik te laat om toen kaartjes te kopen dus zei tegen mezelf volgend jaar zeker! Dus toen zag ik de oproep op FB voor aanmeldingen voor MBHnl 2018 en twijfelde geen moment. Okรฉ ik twijfelde wel ๐Ÿ˜€ vond het zo eng om me als kandidaat aan te melden. Dit was wayyyyyyyy out of my comfort zone en toen ik er zo misselijk van werd dat ‘t me bang maakte, wist ik dat ik door moest zetten. Nah toen kreeg ik een mail dat ik uitgenodigd was voor een intake. Pieste bijna in mn broek van angst en spanning ๐Ÿ˜€. Was toen al super blij alsof IK gekroond was tot Miss Black Hair NL 2018 ๐Ÿ‘ธ๐Ÿฟ๐Ÿคฃ

Anywho.. Ik ben uiteindelijk niet geselecteerd jammer genoeg maar vond het achteraf niet eens erg. Was al blij en trots dat ik mij over mij  angst had gezet en mezelf ten eerste had aangemeld als kandidaat. Iets wat ik 5 jaar geleden zeker niet had gedaan.

Check ook mijn vlog hieronder met clips van de Miss Black Hair NL 2018 

Until the next one..

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *