‘The Celebrity Look’

Als je mij kent weet je dat ik me niet druk maak om er altijd perfect uit te zien. Ik ga rustig in mijn pyama, kleren die totaal niet matchen of ongekamde haren naar buiten.

En waarom, zou je misschien denken..? Omdat ik vind dat er belangrijkere dingen in de wereld zijn waar ik me druk om kan maken. Niet dat ik het niet belangrijk vind om mezelf te verzorgen, in tegendeel! Alleen de energie die ik neem om tip top naar de supermarkt (die btw om de hoek is..) te gaan kan ik liever in m’n eten voorbereiden stoppen.

Sommige  van jullie zullen dit lezen en bij jezelf denken van deze chick is gewoon lui man. Dat klopt.

Wat ik wel serieus mooi vind om te zien zijn die Love&HipHop/ WAGS/Basketball Wives types. En dan bedoel ik de verzorging.

wags

De dames zien er voor mij als echte vrouwen  uit. En laat me niet beginnen over die mannen voordat ik op m’n toetsenbord ga kwijlen. Je weet toch wanneer je iemand ziet en gewoon denk van: ‘ Hij/ zij ruikt  zeker lekker’. Of ben ik de enige die zo denkt… Maar hun haar zit goed, handen en voeten zijn verzorgd, ze dragen mooie make-up en hun kleren zijn prachtig. Daarnaast zie je dat ze goed voor hun lichaam zorgen omdat ze er fit uitzien. EN DAN HEBBEN ZE BIJNA ALTIJD KINDEREN! Dan denk ik echt van.. dit zijn GOALS!

Ik applaudiseer voor de dames en heren die er elke dag helemaal gelikt uitzien. I SEE YOU WITH YO FINE ASSSSS! Misschien kom ik op een dag op jullie level maar voor nu is het nog te vroeg. I’ve got to start caring first. But like a wise man (Kendrick Lamar) once said: ‘ Shit don’t change until you get up and wash yo ass’. Mijn best kan ik zeker doen maar dan vooral in de zomer. Weet niet wat het precies is maar zomers heb ik gewoon meer zin om mooie kleren en mijn (minimale) make-up te dragen.

Y’all pray for my WAGS transformation.

Until the next one…

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *