Te goed voor vakantie

Een paar weken geleden merkte ik dat mijn gezondheid achteruit begon te gaan. Ik had veel last van algehele vermoeidheid en zwakte in mijn gezicht en nek en moest daardoor gedwongen rust nemen. Mezelf kennende, zou ik nooit rust nemen als ik thuis was want ik vind altijd wel wat om op te ruimen ofzo😞.

vakantie costa brava
Mijn broer en ik

Anywho.. 1 van mijn broers had ook zoiets van hij moet er even tussen uit dus besloot ik een korte vakantie voor ons te zoeken. Keep in mind, ik zocht een budget vakantie want heb geen werk en die uitkering stelt ook niks voor wanneer je hoge medicijnkosten heb.. Maar weetje waarop ik mezelf betrapte? Verwaand gedrag. Ik schrok want dit is geen gedrag dat ik bij mezelf vind passen.

Het begon met de bestemming. Mijn broer is totaal niet lastig want die vermaakt zich praktisch overal 😀 ik kan daarintegen wel kieskeurig zijn maar dit keer was ik best relax. Enige wat ik zei was ik wil niet naar SPANJE.

Niks tegen Spanje alleen zou dit de 3de keer achter elkaar worden dat ik dan naar het zelfde land zou gaan en ik wou gewoon mijn horizon verbreden. Zie je, daar begon ‘t al.  Kijk het is anders als je een ongelimiteerde budget heb en je kan kiezen wat je wil. Dit was niet mijn geval en toch wou ik moeilijk doen alsof ik veel keus had. Zo ondankbaar want ik kon gewoon naar een ander land. Er zijn genoeg mensen die niet eens de kans krijgen door geldgebrek/ gezondheid etc. om überhaupt hun stad/ dorp te verlaten. Ik schaamde me diep toen  ik mij realiseerde hoe ongepast mijn gedachte en gedrag waren.

Zag ook heel snel dat ik met mijn budget voor de periode die ik wou gaan alleen naar Spanje kon 😅. Dus probleem opgelost. Dit was een goeie les want ben hierdoor meer dankbaar voor de mogelijkheid die ik had om op vakantie te gaan. Het heeft mij goed gedaan om volop van de zon en rust te genieten aan de SPAANSE COSTA BRAVA 💃🏾

beach spain

Until the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *