Meatless Week Recap

 

Meatless Week..

Ik zag een instagram post en dacht; β€œ oeeew leuk! dat doe ik wel even!”. En eerlijk Ik heb eigenlijk geen moeite gehad met geen kip, rund etc. te eten maar toen ik er achter kwam dat ik ook geen vis hoorde te eten.. (drops the mic 🎀). Dat was wel even een dingetje.. vooral omdat ik mijn week met sardien (vis dus πŸ˜€) was begonnen.

Maar dan weer even wat anders he. Ik stelde deze vraag op instagram maar jammer genoeg geen respons. Welk Surinaams gerecht is echt lekker zonder vlees? Als echte Surinamer (😝) ben ik gewend om m’n rijst, kip en groente combi te eten of rijst, bonen en kip. Wat eet een vegetarische Surinamer? Ik wil het graag weten.

Ik heb ook tijdens deze week gemerkt dat het knap lastig is om als iemand met veel allergiΓ«n vegetarisch te zijn. Ik ben overgevoelig voor veel noten, eet bijna geen peulvruchten en kan soya niet goed verdragen. Wat blijft er dan nog over? Vrijwel alle recepten die ik had bekeken om inspiratie op te doen zaten boordevol noten, peulvruchten of soya πŸ˜€.

Weetje wat, ik hou het wel bij 1 a 2 dagen vegetarisch in de week.

Een paar van mijn vega maaltijden

Until the next one..

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *