Geen alcohol meer voor mij!!!

Het is officieel.

Of nee laat me zeggen nu neem ik mezelf serieus. Ik ga GEEN alcohol meer drinken.

❌❌❌🍺🍷🍹πŸ₯ƒπŸΈπŸΎβŒβŒβŒ

Het is eerlijk gezegd geen grote stap omdat ik al jaren door omstandigheden weinig drink. En ja als ik het toch al zo weinig doe kan ik net zo goed stoppen.
Vroeger ging ik los man. Kon niet wachten tot het weekend was want alleen dan mocht ik drinken. I know, ik had een serieus probleem. Maar ik dronk geen mixjes of wijntjes. Nee gewoon whisky β€˜t liefst gemixt met energydrank WATTTTT! Ja man en ik dronk stevig hoor. Mijn enige ding was ik dronk alleen thuis. Als ik uitging dronk ik water, cola of energy. Wou zo alert mogelijk blijven want was altijd bang dat iemand wat in mn drankje zou doen en me zou ontvoeren cuz ya girl is a snack πŸŸπŸ˜€.

Maar nu kan ik bijna niks verdragen qua alcohol dus ben eigenlijk soort van gedwongen om te stoppen. Zou waarshijnlijk nog steeds aardig wat wegdrinken (op gelegenheden) als ik het aankon. Dit is wel goed zo. Leven zonder alcohol. Beter voor mijn algehele gezondheid. Niet dat ik nooit meer zin in een wijntje ga hebben ofzo maar de negatieve gevolgen van het drinken zijn het niet waard. Ik daag jou als drinker uit om 1 weekend niet te drinken. Als je dat kan, probeer dan een week, 2 weken, een maand en kijk wat dat met je doet. Ik ben benieuwd wie dit gaat doen en hoe je het ervaart.

Als je onder de 18 jaar bent en dit heb gelezen, weet dat drank meer kapot maakt dan je lief is. Say no to alcohol and drugs! En als je 18 bent en wel wil drinken, doe dat onder β€˜t toezicht van je ouders/ verzorgers zodat jij gecontroleerd kan ervaren wat alcohol met jou doet.

Ik moet echt een storytime maken op Youtube over hoe er abrupt een eind aan mijn drankmisbruik kwam πŸ˜‚. Stay tuned..

Until the next one…

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

1 thought on “Geen alcohol meer voor mij!!!”

  1. Hoi Janet🌺 !!
    Ik snap je besluit!! Je blogs zijn puur en eerlijk en daardoor geven je blogs, stof tot nadenken!
    Ben behoudend wijnliefhebber, en meer dan verzot op thee.
    Thee en nog ‘ns thee… Dus ja daarmee houd ik het heel goed in balans !!
    Groetjes πŸ₯°

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *