HELP!! Waar is mijn motivatie!??

 

Dus ik lig hier op bed insta en YouTube video’s te kijken en realiseer me dat ik hier al zeker 2,5 uur lig.

Ik probeer niet meer te veel in het verleden te hangen maar had kunnen strijken ofzo in die 2,5 uur… De laatste tijd kan ik mijzelf niet goed motiveren iets productiefs te doen.  Ik heb plannen,  praat veel maar dan volgt er geen tot weinig actie. Soms plan ik iets en dan voel ik me niet goed of heb weinig kracht. En juist die dagen ben ik super gemotiveerd.. πŸ˜’πŸ˜€ Op zulke momenten kan ik me zo irriteren omdat ik graag wil doen wat ik had gezegd dat ik  zou doen. Ookal is het fysiek nauwelijks mogelijk.

Er zijn dagen waarop ik supergefocused ben en de hele dag m’n ding kan doen. En dan zijn er dagen als vandaag.. wordt gewoon moe van mezelf.

Ik mis op t moment al deze punten

Ik begrijp dat je niet elke dag een geweldige dag kan hebben en dat hoeft ook niet. Ik heb alleen moeite met het accepteren van mindere dagen.

Ik ben erg intuΓ―tief en misschien herken je dit.Soms zegt alles in je lichaam dat je ergens niet naar toe moet gaan. Of dat er iets niet klopt aan iemand. Je kan het misschien niet plaatsen of uitleggen maar iets voelt gewoon niet helemaal goed. Dat heb ik dus ook op bepaalde dagen. Ik ben altijd vroeg wakker en ben dan ook voor 8.00 uur m’n bed uit. Nu is het bijna 11.00 uur en lig nog.. dan weet ik dat vandaag niet mijn dag is. Nu nog accepteren en chillen in plaats van opruimen etc πŸ˜€

Until the next one..

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

 

 

1 thought on “HELP!! Waar is mijn motivatie!??”

  1. Pingback: Wat de pandemie mij heeft geleerd - ItsJanetsWorld

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *