Forceren 101 met Janet

 

Als je het woord forceren hoort, waar denk je dan aan? Iets positief? Iets negatiefs?

Door mijn gedrag lijkt het alsof ik forceren als iets positiefs ervaar want blijf het maar doen.

Forceren om op te staan terwijl mn lichaam HELL NO zegt, forceren wanneer ik aan t afwassen ben en buiten adem raak (no jokes i swear 😂), forceren wanneer ik een afspraak belangrijker vind dan mijn gezondheid..
Hoe ik dit typ ben ik ook aan t forceren.. ik lig in mn bed en ‘t is 20.03 uur. Ik stond vanmorgen op en dacht DAMN! I feel good.! En was echt blij want was zeker 4 dagen ziek na mn laatste behandeling in het ziekenhuis. En wat doe ik dan? Ik ga zoveel mogelijk proberen te doen/ regelen. Alles wat ik die dagen dat ik ziek was niet kon doen, deed ik nu. En toen werd ik moe. Ik had 2 opties. Doorgaan of een dutje doen. Had ik maar voor optie 2 gekozen.. een nadeel van niet rusten wanneer ik moet is dat ik zo beroerd wordt dat ik gewoon flauw val. Ik krijg moeite met mijn ogen open houden, kan amper spreken, krijg hoofdpijn en ben vaak ook misselijk,  overgeven etc. Ik heb het een paar keer meegemaakt en voel ‘t nu ook een beetje aankomen.

Wanneer ik heel moe ben en niet ga/ kan liggen of erg honger heb en niet kan eten, gaan de lichten uit. Dat is iets waar ik ook constant rekening mee moet houden. Probeer om die reden ook altijd eten of snoep of sap bij me te hebben. Om de 1 of andere reden helpen die dingen wanneer ik zwak ben. Misschien is het een bloedsuiker probleem i don’t know. Maar 1 ding is zeker, dat rare forceer gedoe van mij moet stoppen.

Moet mezelf dwingen om op vakantie te gaan ofzo. Dan moet ik wel chillen.

 

Until the next one…

               💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *