Mijn Ervaring Van De EersteVlogmas Reeks

De afgelopen vier weken heb ik elke week een vlogmas online gezet. Vandaag de laatste. Het was een bijzondere ervaring omdat dit way out of my comfortzone was.. toch heb ik, naar mijn eigen verbazing elke week weer een leuke video online kunnen zetten.

Vloggen en nog eens vloggen

Elk jaar weer zag ik in december vlogmas video’s van de YouTubers waarop ik geabonneerd ben voorbij komen. Wat ik had begrepen door het zien van hun vlogmas video’s is dat je heel december vlogt. Wel wist ik gelijk dat ik het iets anders zou doen. Alle vlogmas video’s die ik zag waren dag vlogs. Ik wist dat ik niet elke dag zou kunnen vloggen dus besloot ik er een week vlog van te maken.

Waar moet ik over vloggen?

Vloggen is al niet per se iets dat ik vaak doe. Ik vind het nogal ongemakkelijk om mezelf te filmen terwijl ik letterlijk NIKS doe. Om dan weer allerlei activiteiten te gaan plannen om maar ‘een leuke vlog’ te maken vind ik dan ook weer zo nep. Als ik vlog wil ik je een beeld geven van hoe ik ECHT ben en hoe de dagen er in mijn echte leven uit zien. In mijn eerste video gaf ik dan ook gelijk een disclaimer. Ik ga niet extra mijn best doen om zogenaamd een ‘poppin’ vlog te maken. Als ik moe ben en op de bank lig, ga je dat zien. Wanneer ik er helemaal geen zin in heb, ga je dat zien. Zodra ik wat leuks plan ga je dat ook zien.

Al met al

Er waren zat dagen waarop ik geen zin of geen energie had om te vloggen. Dat is ook wat ik het lastigst vond. Ik kon niet doen wat ik had gezegd te doen en voelde me daardoor een loser. Dit proces van vloggen heeft mij weer laten zien dat ik het leven meer moet accepteren voor wat het is. Het gaat niet elke dag goed gaan en ik hoef niet elke dag in ieder geval ÊÊn taak af te ronden. Ik heb me voorgenomen meer te genieten van momenten dat het wel gaat.

Alvast een fijne jaarwisseling en..

Untill the next one..

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *