Figurant Bij De NPO Opnames Van Anne+

Anne+

Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik was figurant bij de opnames van Anne+. Heb nooit de droom of ambitie gehad actrice te worden hoor. Dit kwam op mijn pad en het leek mij een te interessante ervaring om voorbij te laten gaan. Ookal had ik totaal geen verstand van de filmset..

Misschien iets voor jou?

Dit avontuur heb ik aan mijn nicht te danken. Wij proberen elkaar al zo lang ik het mij kan herinneren te stimuleren meer te doen. Als wij een oproep, artikel of vacature zien die we bij de ander vinden passen, sturen wij deze naar elkaar door. De titel: “misschien iets voor jou?” laat ons dan direct weten dat het een nieuwe uitdaging kan zijn.

Oké dus deze zelfde nicht had zichzelf een tijd daarvoor ingeschreven bij een castingbureau om redenen die ook voor mij nog steeds onduidelijk zijn.. Via dit castingbureau kreeg zij mailtjes met oproepen voor figuranten rollen.

Mijn nicht stuurde mij een link met de bekende titel: “misschien iets voor jou?”. Dat wekte bij mij al genoeg interesse en eenmaal op de link geklikt zag ik staan: “SURINAAMSE EN ANTILLIAANSE BRUILOFTGASTEN GEZOCHT VOOR DE OPNAMES VAN ANNE+”. In mijn hoofd was deze oproep voor een nieuwe serie. Ik moet eerlijk toegeven dat toen ik een vergoeding van 40 euro zag, ik al verkocht was. Heb verder totaal geen achtergrond informatie gezocht omdat ik verrast wilde worden (en dit zegt de persoon die niet van verassingen houdt).

Kan ik nog terug..?

Als je geïnteresseerd was in de rol, moest je even mailen en dan zou je alle details ontvangen. Ik was erg enthousiast en ook een beetje bang. Iets nieuws doen en dan ook helemaal alleen. Dat was ik gewoon niet gewend. Wel had ik zo’n jaar daarvoor besloten dingen te doen om uit mijn comfortzone te stappen. Hoe bang ik ook was of hoe spannend ik het ook vond, ik dwong mezelf de stap te nemen.

NPO bruiloft Anne+

Anne wie..?

Je kan je misschien de verbaasde gezichten voorstellen toen ik aangaf geen idee te hebben wie Anne was. Ik kwam naar een set van een serie, die inmiddels al voor het tweede seizoen aan het shooten was. Tja.. een beetje research had geen kwaad gekund. Gelukkig waren er super aardige meiden die mij even hadden bijgepraat over de serie waar zij geen genoeg van konden krijgen. Samengevat, de serie gaat dus over de lesbische Anne en al haar wilde avonturen. Ik weet niet zeker of het nou origineel een webserie was maar weet wel dat seizoen 1op YouTube te zien is. De dag dat ik er was om te shooten, vond er een bruiloft plaats van een van Anne’s lovers waarvoor zij uitgenodigd was.

Eenmaal op de set was het heel anders als ik het me had voorgesteld. Er waren heel veel wacht momenten. Ik dacht dat een filmset altijd druk en hectisch was maar niet dus. Ook verbaasde het mij dat we niet ‘echt’ mochten praten maar moesten doen alsof. Ja dit was me een ervaring wel.

Als figurant bij de opnames van Anne+ weet je natuurlijk nooit of ze de beelden met jou erin gaan gebruiken. Gelukkig ben ik wel even te zien (met m’n afro en rode jurk) dus check het hier.

Until the next one..

Lees nog meer YouTube:

1 thought on “Figurant Bij De NPO Opnames Van Anne+”

  1. Pingback: Wat Is Jouw Liefdestaal? Analyse Bij De Kleintjes - ItsJanetsWorld

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *