Online daten..

Online daten..

Waar je vroeger je partner op school, werk of in de club ontmoette, is er nu plaats gemaakt voor online daten.

Ik heb altijd gezegd dat ik er niets tegen heb maar wordt er ook niet per sé warm van. Vind het in real life af en toe al moeilijk zat iemand in te schatten. Laat staan online! Heb ook het idee dat er alleen maar engerds en catfish types online daten 😆.

Maar ik moet zeggen de laatste tijd vraag ik me steeds meer af of ik het misschien gewoon moet proberen. Al is het alleen om mijn vooroordeel te bevestigen😋.

Ben al een paar jaar single en dat beviel me best goed. Nu ben ik op een punt in mijn leven waarop ik open sta om een ander in mijn leven te laten. Online daten zou dan een goeie optie zijn aangezien ik de laatste tijd alleen maar thuis of in het ziekenhuis zit. Maar het daten is nu anders in de zin van mijn gezondheid. Wanneer is bijvoorbeeld een goed moment om over mijn ziekte te beginnen. Eerst dacht ik van ik zie wel wanneer ik het vertel. Maar heb door de jaren heen gemerkt dat ik heel anders kan overkomen als dat ik denk. Het kan lijken alsof ik geen zin heb om iets te doen of er altijd wat tussen komt als ik met je afspreek. In werkelijkheid is mijn gezondheid gewoon erg onstabiel. Ik kan me vandaag ‘top fit’ voelen en de 3 opvolgende dagen kapot zijn er amper m’n bed uit komen.

Hoe leg ik zoiets uit zonder zielig over te komen? Want wil niet gezien worden als ‘de zieke’.

En is daten als chronisch zieke anders?

T blijft lastig vind ik maar wil wel die sprong in het diepe nemen.

Zag laatst nog een reclame van een GRATIS datingsite. Dus als je iemand voorbij ziet komen die op mij lijkt.. 😀

Until the next one..

💋💋💋

1 thought on “Online daten..”

  1. Pingback: Is een relatie een must? 30 + & Single - ItsJanetsWorld

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *