Heb geen zin vandaag hoor

Soms wil ik gewoon helemaal niks doen.

Vandaag is zo’n dag. Eigenlijk begon het gisteren al 😀 . Ik had veel gedaan en rond 19.30 was ik kapot. Voelde ook een lichte hoofdpijn opkomen dus besloot vroeg te gaan liggen. Sliep misschien pas rond 23 uur maar daar gaat ‘t niet om. Het gaat erom dat ik de volgende ochtend (vandaag dus) me nog beroerder voel als gisteren.

Maar Jan zou Jan niet zijn als ze niet al plannen had gemaakt om op te ruimen, schoon te maken etc.
Ik ben het type dat zegt dat ze zich niet goed voelt, toch hemel en aarde probeer te verschuiven en dan de hele dag zeurt omdat ik me nog slechter voel. Hopeloos, i know.. weetje wat mijn issues zijn;

1.ik vind het gewoon zonde van mijn tijd om niks te doen. Dan doe ik nog liever dingen in etappes dan dat er helemaal niks gebeurt. Ik moet echt ongelofelijk ziek zwak en misselijk zijn wil je mij de hele dag in mijn bed aantreffen.
2. Heb door de jaren heen gemerkt dat als ik weinig doe het voelt alsof mijn lichaam weer zo verzwakt als in het begin van mijn ziekte. Ik heb een serieuze angst dat ik weer een terugval krijg en niet meer (goed) kan lopen, zien en praten. Die angst drijft mij om door te gaan ookal weet ik dat ik rust moet nemen.
3. Mijn hoofd zit altijd vol met ideeën dus ook als ik rustig ga liggen zonder telefoon of tablet. Nu heb ik mn pen en papier naast mn bed omdat ik niet kan rusten totdat ik alles heb opgeschreven.
Ik lag nu eigenlijk in mn bed om een dutje te doen en dat was 12 uur. Het is nu bijna 14 uur..

Ik moet echt leren ontspannen. Iemand tips?

Until the next one…

💋💋💋

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *