5 jaar op Youtube: even een terugblik

De jaren zijn voorbij gevlogen en wat ben ik trots. Vandaag precies 5 jaar geleden publiceerde ik met klotsende oksels mijn eerst video. Ik heb het idee dat ik inmiddels 500 video’s heb gemaakt. Sommige deden het heel goed en andere.. tja.. laten we zeggen dat ik eraan werk. Dit is een mooi moment om na 5 jaar op Youtube even een terugblik te doen.

Groei

Als je niet gewend bent om voor een camera te staan, is jezelf filmen heel ongemakkelijk. Dit merkte ik al heel snel. Wat mij ook opviel is dat het steeds makkelijker werd. Ik heb een groei meegemaakt. Niet alleen op persoonlijk niveau maar ook zeker op technisch niveau. Jij kan mij niet zeggen dat mijn audio- en beeldkwaliteit niet is verbeterd lol.

Dankbaarheid

Gek te bedenken dat ik een paar honderd abonnees heb. Voor sommige is dat weinig maar voor mij is dat veel. Ook mijn volgers op Instagram zijn met een paar honderd enorm gegroeid. Het klinkt misschien cliché maar jullie geven mij kracht. Na die 5 jaar op Youtube zijn jullie werkelijk de personen waardoor ik me gehoord en gezien voel. Daar ben ik super dankbaar voor en wil jullie die zelfde energie terug geven.

Toekomst

De afgelopen 5 jaar op Youtube hebben mij veel gebracht. Onder andere liefde en stress. Wat ik hoop is dat ik nog vele jaren content mag creëren. Daarin is mijn doel te informeren, motiveren en inspireren. Ik ben nog niet waar ik wil zijn en werk hard om daar wel te komen. Wel heb ik er het volste vertrouwen in dat ik doe wat ik hoor te doen. Met God’s wil en jullie support lacht de toekomst mij zeker tegemoet.

Until the next one..

Lees ook:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *